Tattarisuon
Autokorjaamo

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


Please leave this field empty.

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!
Vastaamme yleensä 24 tunnin sisällä!


Please leave this field empty.

Autokorjaamopalvelut ja autohuolto Vantaa

AUTOKORJAAMO – VANTAA

Tattarisuon Autokorjaamo on Helsingissä lähellä Vantaan rajaa sijaitseva täyden palvelun autokorjaamo, jonka palveluun kuuluu tietysti myös autohuolto. Kätevän sijaintimme ansiosta meillä käy paljon asiakkaita Vantaalta!

Joustava ja ammattitaitoinen palvelu

Asiointi meillä ja huoletonta ja helppoa! Tarjoamme joustavan ja ammattitaitoisen, asiakasta kunnioittavan palvelun. Meiltä saat laadukkaasti tehdyt huolto- ja korjauspalvelut merkistä riippumatta – huollamme ja korjaamme kaikki merkit ammattitaidolla. Toimimme aina autonvalmistajien antamien huolto-ohjeiden mukaan. Tämä takaa, että mahdollinen valmistajan takuu pysyy voimassa myös tekemämme huollon jälkeen.

Huolehdimme, että testauslaitteistomme ja työkalumme ovat nykyautojen ominaisuuksien edellyttämällä tasolla. Myös henkilökunnaltamme löytyy modernien autojen korjaamiseen tarvittava koulutus ja tekninen tieto. Mahdollisesti tarvittavat varaosat pystymme hankkimaan nopeasti.

Tarjoamme esimerkiksi seuraavat palvelut:

Kolarikorjaus

– Kolarikorjaukset merkkiin ja malliin katsomatta. Kolarikorjaus kattaa esimerkiksi pelti- ja muoviosien korjaukset, maalaukset, rungon oikaisut, lasien vaihdot, turvalaitteiden korjaukset, ohjauskulmien säädöt ja mitä vain tarvitsetkin.

Määräaikaishuolto

– Säännöllinen huolto valmistajan ohjeiden mukaan kannattaa tehdä ajallaan sekä ajoturvallisuuden, että kustannustenkin takia. Rikkoutuneen osan korjaus tai vaihto tulee aina huomattavasti kalliimmaksi kuin ajallaan tehty ennaltaehkäisevä korjaus- tai huoltotyö.

Öljynvaihto

– Yksi tärkeimmistä auton huoltotoimenpiteistä. Öljynvaihdon laiminlyönti voi pahimmillaan johtaa moottorin rikkoutumiseen, joten sen tekemisestä riittävän usein kannattaa pitää kiinni. Uudella vaihdetulla öljyllä on parempi voitelukyky, eikä se kuluta moottoria niin paljon.

Jakopään vaihto

– Jakohihnan vaihto sujuvasti! Jakohihna on käytössä kuluva ja venyvä osa, jonka vaihtovälistä kannattaa pitää kiinni, sillä katkeamispisteeseen kulunut jakohihna voi aiheuttaa moottoriin tuhansien eurojen vahingot.

Jarrutyöt

– Jarrupalojen vaihto ja jarrujärjestelmän huolto. Jarrupalat eivät suoriudu tehtävästään ilman muuta järjestelmää. Heikoin lenkki pettää koko järjestelmän, joten jarrut kannattaa pitää kunnossa. Esimerkiksi jarruneste kannattaa vaihtaa kahden vuoden välein.

Rengastyöt

– Renkaiden vaihto, myynti ja rengashotelli. Teettämällä renkaiden vaihdon meillä saat oikeat renkaat alle vaivattomasti. Samalla tarkastamme kumien ja vanteiden kunnon. Meiltä voit myös ostaa suoraan uudet renkaat esimerkiksi Nokian ja Continentalin mallistosta.

Pakoputkiston huolto ja asennuspalvelu

– Pakoputkiston huolto ammattitaidolla! Lisäksi asennamme nopeasti ja laadukkaasti uudet pakoputkistot. Palveluumme kuuluu myös E-tyyppihyväksyttyjen katalysaattorien, lambda-anturien ja joustoputkien asennukset.

Sähkötyöt

– Teemme laadukkaasti ja monipuolisesti erilaiset autojen sähkötyöt ja vianhaut. Sähkötöiden kohteena voi olla esimerkiksi akku, laturi, ovien lukot, startti tai lisälaitteiden asennus.

Ilmastointihuolto

– Ilmastointijärjestelmän kokonaisvaltainen huolto. Ilmastointihuollon palveluihimme kuuluu esimerkiksi tarkistusmittaus, järjestelmän tyhjennys, puhdistus ja kuivaus, kylmäaineiden täyttö, sekä ilmastointilaitteen toiminnan tarkastaminen auton käydessä.

Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Vantaa ja Helsinki. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous huollosta!