Tattarisuon
Autokorjaamo

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


Please leave this field empty.

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!
Vastaamme yleensä 24 tunnin sisällä!


Please leave this field empty.

Autokorjaamo Helsinki

TÄYDEN PALVELUN AUTOKORJAAMO – HELSINKI

Tattarisuon Autokorjaamolla asiointi on helppoa ja huoletonta! Palvelumme on ammattitaitoista, joustavaa ja asiakasta kunnioittavaa. Meiltä saat autoosi laadukkaasti tehdyn korjauksen merkistä riippumatta; korjaamme ja huollamme autot aina autonvalmistajien antamien huolto-ohjeiden mukaan. Tämä takaa, että mahdollinen valmistajan takuu pysyy voimassa.

Henkilökunnaltamme löytyy nykyautojen korjaukseen tarvittava tekninen tieto ja koulutus. Huolehdimme myös, että korjaamomme testauslaitteistot ja työkalut ovat jatkuvasti modernien autojen ominaisuuksien edellyttämällä tasolla. Mahdolliset tarvittavat varaosat pystymme hankkimaan nopeasti.

KORJAAMME KAIKKI MERKIT – MYÖS KOLARIKORJAUS

Korjaamme kaikenmerkkiset autot asiantuntevasti ja myös kilpailukykyiseen hintaan! Noudatamme korjaustöissä aina autonvalmistajan antamia ohjeita, joten valmistajan takuu pysyy voimassa. Olipa kyseessä jarruremontti, pakoputken korjaus tai muu korjaustyö, meiltä saat aina ammattitaitoisen ja laadukkaan palvelun! Tutustu myös muihin monipuolisiin palveluihimme; teemme korjaustöiden yhteydessä tarvittaessa myös eri merkkien huollot laidasta laitaan.

Palveluumme kuuluu myös kolarikorjaukset merkkiin ja malliin katsomatta. Kolarikorjaus kattaa esimerkiksi pelti- ja muoviosien korjaukset, maalaukset, rungon oikaisut, lasien vaihdot, turvalaitteiden korjaukset, ohjauskulmien säädöt – mitä vain tarvitaankin! Asiantuntemuksella tehty ja laadukkaasti toteutettu työ takaa onnistuneen lopputuloksen, siksi kolarikorjaus kannattaa aina teettää asiansa osaavalla ammattilaisella.

Muut palvelut

Teemme ammattitaidolla myös kaikenlaiset eri merkkien huoltotyöt, joiden osalta palveluumme kuuluu esimerkiksi määräaikaishuolto, jakohihnan vaihto, öljynvaihto, jarrutyöt, pakoputkiston huolto, rengastyöt, sähkötyöt ja ilmastointihuolto. Tutustu tarkemmin Huoltopalvelut -osiossa. Säästät aikaa ja vaivaa, kun saat kaikki tarvitsemasi korjaus- ja huoltopalvelut yhdestä paikasta.

Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Helsinki. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!