Tattarisuon
Autokorjaamo

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


Please leave this field empty.

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!
Vastaamme yleensä 24 tunnin sisällä!


Please leave this field empty.

KORJAUSPALVELUT JA HUOLTOPALVELUT ESPOO

Autokorjaamo ja autohuolto – Espoo

Tattarisuon Autokorjaamo on itsenäinen, täyden palvelun autokorjaamo, jonka palveluun kuuluu myös autohuolto. Autokorjaamomme sijaitsee Helsingissä, mutta kätevän sijaintimme ansiosta autokorjaamolle tuodaan autot huoltoon ja korjauksiin koko pääkaupunkiseudun alueelta – myös Espoosta.

Helppoa ja huoletonta asiointia kilpailukykyiseen hintaan

Tattarisuon Autokorjaamolla palvelu on luotettavaa, joustavaa ja asiakasta kunnioittavaa. Huollamme ja korjaamme autot merkistä riippumatta. Toimimme aina autonvalmistajien antamien huolto-ohjeiden mukaan, jotta autovalmistajan takuu säilyy.

Koulutettu henkilökuntamme on ammattitaitoista ja osaavaa. Korjaamomme laitteistot ja työkalut ovat jatkuvasti modernien autojen ominaisuuksien edellyttämällä tasolla, ja pystymme hankkimaan nopeasti tarvittavat varaosat. Asiantuntemuksella tehty ja laadukkaasti toteutettu työ takaa onnistuneen lopputuloksen.

Tarjoamme esimerkiksi seuraavat palvelut:

Määräaikaishuolto

– Auton kilometrimittari, huoltoilmaisin tai huoltokirja kertoo, milloin määräaikaishuolto on ajankohtainen. Säännöllinen huolto kannattaa tehdä ajallaan sekä ajoturvallisuuden että kustannusten takia. Rikkoutuneen osan korjaus tai vaihto tulee aina kalliimmaksi kuin ajallaan tehty ennaltaehkäisevä korjaus- tai huoltotyö.

Kolarikorjaus

– Hoidamme kolarikorjaukset kaikenkattavasti merkkiin ja malliin katsomatta. Korjaus kattaa esimerkiksi pelti- ja muoviosien korjaukset, maalaukset, rungon oikaisut, lasien vaihdot, turvalaitteiden korjaukset ja ohjauskulmien säädöt.

Öljynvaihto

– Öljynvaihto on yksi auton tärkeimmistä huoltotoimenpiteistä, sillä sen laiminlyönti voi pahimmillaan johtaa moottorin rikkoutumiseen. Moottorin käydessä öljyyn kertyy vähitellen voitelukykyä ja moottoria kuluttavia palamisjätteitä sekä metallihiukkasia, jotka saadaan poistettua vaihtamalla öljy säännöllisesti uuteen.
Jakopään vaihto

– Jakohihna on vaihdettava valmistajan ilmoittaman vuosimäärän tai mittarilukeman mukaan, sillä se on käytössä kuluva ja venyvä osa, jonka vaihtovälistä kannattaa pitää kiinni. Katkeamispisteeseen kulunut jakohihna voi pahimmillaan aiheuttaa moottoriin tuhansien eurojen vahingot.

Jarrutyöt

– Autoilu ei ole turvallista ilman toimivaa jarrujärjestelmää. Säännöllinen jarrupalojen vaihto ja jarrujärjestelmän huolto varmistaa niin oman kuin muiden turvallisuuden. Jarruneste kannattaa vaihtaa kahden vuoden välein.

Rengastyöt

– Vaihdamme renkaat vaivattomasti, ja samalla tarkastamme kumien ja vanteiden kunnon. Meiltä voi myös ostaa uudet renkaat esimerkiksi Nokian ja Continentalin mallistosta. Kattavasta valikoimastamme saat myös autoosi sopivat ja toiveidesi mukaiset vanteet. Tarjoamme lisäksi rengashotellipalvelun eli säilytämme renkaat puolestasi.

Pakoputkiston huolto ja asennuspalvelu

– Asennamme nopeasti ja laadukkaasti uudet pakoputkistot tai huollamme vanhat. Asennamme myös E-tyyppihyväksyttyjen katalysaattorit, lambda-anturit ja joustoputket.

Sähkötyöt

– Teemme laadukkaasti ja monipuolisesti erilaiset autojen sähkötyöt esimerkiksi akkuun, laturiin, ovien lukkoihin ja starttiin. Suoritamme myös vianhaut ja lisälaitteiden asennukset.

Ilmastointihuolto

– Ilmastointihuollon palveluihimme kuuluu esimerkiksi tarkistusmittaus, järjestelmän tyhjennys, puhdistus ja kuivaus, kylmäaineiden täyttö sekä ilmastointilaitteen toiminnan tarkastaminen auton käydessä. Ilmastointihuolto on ajankohtainen viimeistään silloin, kun hiki valuu kaikilla automatkoilla tai ilmastointijärjestelmästä tulee sisälle epämiellyttävä haju.

Säästät aikaa ja vaivaa, kun saat kaikki tarvitsemasi korjaus- ja huoltopalvelut yhdestä paikasta, Tattarisuon Autokorjaamosta! Toimialueelta Espoo on helppo tulla autokorjaamoomme. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Autamme mielellämme.