Tattarisuon
Autokorjaamo

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


Please leave this field empty.

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!
Vastaamme yleensä 24 tunnin sisällä!


Please leave this field empty.

Autohuolto Helsinki

LAADUKAS AUTOHUOLTO – HELSINKI

Tattarisuon Autokorjaamo tekee kaikkien merkkien huollot ammattitaidolla. Huollamme autot aina autonvalmistajien antamien huolto-ohjeiden mukaan, joten mahdollinen valmistajan takuu pysyy voimassa myös meillä tehdyn huollon jälkeen. Asiointi meillä on helppoa ja huoletonta; tarjoamme aina asiantuntevan, joustavan ja asiakasta kunnioittavan palvelun!

Henkilökunnallamme on nykyautojen huoltoon tarvittava koulutus ja tekninen tieto, ja huolehdimme myös että korjaamomme työkalut ja testauslaitteet ovat modernien autojen ominaisuuksien vaatimalla tasolla. Tarvittavat varaosat pystymme hankkimaan nopeasti.

Tutustu palveluihimme ja pyydä tarjous huollosta:

Määräaikaishuolto

Määräaikaishuolto kannattaa tehdä ajallaan sekä ajoturvallisuuden, että kustannusten takia; rikkoutuneen osan korjaus tai huolto tulee aina huomattavasti kalliimmaksi kuin ajallaan tehdyt huoltotyöt. Auton kilometrimittari, huoltoilmaisin tai huoltokirja kertoo, milloin määräaikaishuolto on ajankohtainen.

Yleensä autojen määräaikaishuoltoväli on 1-2 vuoden välein ja/tai 15 000 – 30 000 km välein. Määräaikaishuollossa käydään läpi kaikki autonvalmistajan määrittämät osa-alueet ja suoritetaan tarvittavat huoltotoimenpiteet. Huollamme kaikki merkit valmistajan ohjeiden mukaan, joten mahdollisesti voimassaoleva tehdastakuu säilyy myös huoltomme jälkeen.

Jakopään vaihto

Jakohihna täytyy vaihtaa valmistajan ilmoittaman vuosimäärän tai mittarilukeman mukaan, sillä se on käytössä kuluva ja venyvä osa. Vaihtovälistä kannattaa pitää kiinni, sillä katkeamispisteeseen asti kulunut jakohihna voi aiheuttaa moottoriin tuhansien eurojen vahingot.

Öljynvaihto

Öljynvaihto on yksi tärkeimmistä auton huoltotoimenpiteistä. Moottorin käydessä öljyyn kertyy vähitellen polttoaineen palamisesta syntyviä palamisjätteitä sekä metallihiukkasia, jotka heikentävät öljyn voitelukykyä ja kuluttavat moottoria. Öljynvaihdolla saadaan moottoriin puhdasta öljyä, jolla on luonnollisesti parempi voitelukyky. Pidemmällä aikavälillä öljynvaihdon laiminlyönti voi pahimmillaan johtaa moottorin rikkoutumiseen.

Jarrutyöt

Toimiva jarrujärjestelmä on yksi tärkeimmistä auton turvallisuuteen vaikuttavista tekijöistä. Jarrupalojen vaihtaminen säännöllisesti on itsestäänselvä toimenpide, mutta jarrupalat eivät suoriudu tehtävästään ilman muuta järjestelmää. Heikoin lenkki pettää koko järjestelmän, joten jarrut kannattaa pitää kunnossa. Esimerkiksi jarruneste kannattaa vaihtaa kahden vuoden välein.

Pakoputkiston huolto & asennus

Teemme asiantuntevasti pakoputkiston huollot ja korjaukset, sekä myös asennamme nopeasti ja laadukkaasti uudet pakoputkistot. Lisäksi asennamme myös E-tyyppihyväksytyt katalysaattorit, lambda-anturit ja joustoputket.

Rengastyöt

Renkaiden vaihto kuuluu harvan suosikkipuuhiin, joten renkaiden vaihtopalvelumme helpottaa monen kuskin arkea huomattavasti. Teettämällä renkaiden vaihdon meillä kahdesti vuodessa saat oikeat renkaat alle oikeaan aikaan nopeasti ja vaivattomasti. Samalla tarkastamme kumien ja vanteiden kunnon.

Meiltä voit myös ostaa suoraan uudet renkaat, esimerkiksi Nokian ja Continentalin mallistosta. Voit pyytää niistä tarjouksen! Ilmoita yhteystietojesi lisäksi haluamasi renkaan koko ja merkki. Kattavasta valikoimastamme saat myös autoosi sopivat ja toiveidesi mukaiset vanteet. Lisäksi tarjoamme rengashotellipalvelun, eli säilytämme renkaat puolestasi.

Sähkötyöt

Teemme monipuolisesti autojen sähkötyöt ja vianhaut. Sähkötöiden kohteena voi olla esimerkiksi akku, laturi, ovien lukot, startti tai lisälaitteiden asennus. Ota yhteyttä ja kysy tarkemmin haluamastasi palvelusta!

Ilmastointihuolto

Jos hiki valuu autossa eikä ilmastoinnista ole enää konkreettista hyötyä, ilmastointihuolto on ajankohtainen! Järjestelmän paineistettu kaasu saattaa vuotaa hiljalleen tiivisteistä ja samalla ilmastoinnin teho heikkenee. Myös järjestelmän voiteluaineena käytetty öljy vaatii tarkastusta ja täyttöä. Huollon yhteydessä ilmastointijärjestelmään lisätään väriaine, joka auttaa huomaamaan mahdolliset vuodot jatkossa helposti.

Toisinaan auton sisälle voi tulla ilmastointijärjestelmästä epämiellyttävä haju. Tällaisessa tapauksessa on parasta suorittaa desinfiointi, joka puhdistaa jäähdytyskennon ja ilmakanavat. Ilmastointilaitteen toimintakyvyn ylläpitämiseksi sitä kannattaa käyttää säännöllisesti, eli lyhyitä aikoja myös talvella. Ilmastointijärjestelmän huoltoon kuuluu esimerkiksi tarkistusmittaus, järjestelmän tyhjennys, puhdistus ja kuivaus, kylmäaineiden täyttö, sekä ilmastoinnin toiminnan tarkastaminen auton käydessä.

Tarjoamme autohuoltopalvelut toimialueenamme Helsinki. Ota yhteyttä!